actuele projecten - LEVEN Vastgoed

Ga naar de inhoud

actuele projecten

Voor de Stichting Leef je Leven ontwikkelt en realiseert LEVEN Vastgoed met haar vaste partners een aantal bijzondere zorgvestigingen met een bovenregionale uitstraling.
Venlo
Heerlen
Het is de verwachting, dat de beide projecten in Venlo  en Heerlen in 2020 worden opgeleverd.
LEVEN Vastgoed ontwikkelt en realiseert voor Stichting Leef je Leven ook in Heerhugowaard en Groningen een vestiging.

Iedere vestiging bestaat uit groepswoningen voor tenminste 48 clënten en een zorghotel met tenminste 50 suites voor cliënten met hun partner / mantelzorger.
Het is de ambitie van Stichting Leef je Leven om de komende 5 jaar ook in Zuid Holland / Zeeland, in Noord Brabant, Utrecht en in Gelderland / Overijsel dergelijke vestigingen te realiseren, zodat een landelijk netwerk ontstaat.
... waarvoor LEVEN Vastgoed natuurlijk met haar vaste partners de initiator en ontwikkelaar is.


Voor Esdégé - Reigersdaal ontwikkelt en realiseert LEVEN Vastgoed met haar vaste partners een aantal bijzondere nieuwbouwlocaties.

Abel Tasman is een speciaal wooncluster voor 22 cliënten, die er de mogelijkheid krijgen mens te zijn.
Abel Tasman biedt haar cliënten een plek waar zij zich thuis voelen en waar ze goed beschermd zijn.
Aan de Van Duivenvoordestraat in Heerhugowaard ontstaat een zorghuisvesting voor 20, cliënten en 14 luxe, grote, koop-appartementen met een weldoordacht energieconcept.
De nieuwe regionale GGZ noodopvang voor Heerhugowaard e.o., waar cliënten in 3 groepen van 8 weer kunnen herstellen. Een herstel, dat gepaard gaat met een intensieve ondersteuning, waarbij de cliënten van de eerste, gesloten, groep kunnen evalueren naar een open groep, die gericht is op terugkeer naar de maatschappij.
Terug naar de inhoud