actuele projecten - LEVEN Vastgoed

LEVEN Vastgoed
Title
Ga naar de inhoud
Voor Stichting Leef je Leven ontwikkelt en realiseert LEVEN Vastgoed met haar vaste partners een aantal bijzondere zorgvestigingen met een bovenregionale uitstraling.

Een vestiging bestaat minimaal uit groepswoningen voor tenminste 48 clënten en een uniek zorghotel met tenminste 50 suites voor cliënten met hun partner / mantelzorger.

De investeerder is Leven Vastgoed Limburg C.V.
en het is de ambitie om ook in Zuid Holland / Zeeland, in Noord Brabant, Utrecht en Gelderland / Overijsel dergelijke vestigingen te realiseren, zodat een landelijke dekking ontstaat ... en daarvoor is LEVEN Vastgoed natuurlijk met haar vaste partners de initiator en ontwikkelaar.
Venlo
Heerlen
Het is de verwachting, dat de beide projecten in Venlo en Heerlen in 2022 zijn opgeleverd.
Eigenaar / verhuurder van deze Limburgse zorgvestigingen is Leven Vastgoed Limburg C.V..

Voor Esdégé - Reigersdaal ontwikkelt en realiseert LEVEN Vastgoed met haar vaste partners een aantal bijzondere nieuwbouwlocaties.
Abel Tasman is een speciaal wooncluster voor 22 cliënten, die er de mogelijkheid krijgen mens te zijn.
Abel Tasman biedt haar cliënten een plek waar zij zich thuis voelen en waar ze goed beschermd zijn.
Aan de Van Duivenvoordestraat in Heerhugowaard ontstaat een zorghuisvesting voor 20, cliënten en 14 luxe, grote, koop-appartementen met een weldoordacht energieconcept.
De nieuwe regionale GGZ noodopvang voor Heerhugowaard e.o., waar cliënten in 3 groepen van 8 weer kunnen herstellen. Een herstel, dat gepaard gaat met een intensieve ondersteuning, waarbij de cliënten van de eerste, gesloten, groep kunnen evalueren naar een open groep, die gericht is op terugkeer naar de maatschappij.
Uw partner voor het ontwikkelen, financieren en realiseren van zorgvastgoed
LEVEN Vastgoed is een handelsnaam van ICAM b.v.
Terug naar de inhoud